Tips Recruit Ahli Tupperware Baru

posted in: Uncategorized | 0

Assalam Inilah rutin aku kat opis.. terus dan terus berniaga.. hari hari datang kerja. dan kerja sama je.. tak akan abis kerje.. ohh ya.. selepas 2 hari puas mengular hari ini kena jaga exam.. tak leh mengular/… tapi tak pe … Continued

Syamputra Razali Challenge (7 – 13 Disember 2016)

posted in: Uncategorized | 0

Share This: FREE TUPPERWARE BASELINE —————————————— Assalammualaikum. Bermula ESOK, sehingga 13 disember, cubalah sahut cabaran ini.. 7 hari untuk 3 recruit. Semua adalah untuk anda lebarkan sayap dan berusaha untuk recruit. . RECRUIT lah nadi perniagaan kita. Untuk berniaga dengan … Continued

Tupperware Disana Sini

posted in: Promosi Terhebat | 0

Share This: Assalam.. Saya semangat betul menulis website nie.. bila dapat peluang nak buat blog dan web ini.. memang sangat sangat keemasan. inilah One tiuch yang sangat menarik untuk anda ketahui.. sangat waw !! .   anda boleh juga dapatkan … Continued

Selamat Datang Ke Syamputra Razali Website

posted in: Uncategorized | 0

Assalammualaikum semua. Rasa teruja dengan ilmu baru yang saya timba petang ini walaupun 2 hari sudah ketinggalan.. namun, niat saya untuk terus belajar telah memudahkan minda saya terbuka untuk menghadam apa sahaja yang diajar oleh cikgu yang baikhati. encik HUD. … Continued